Hei, minä täällä

Haluatko ensin jutella kanssamme?

Onko mielessäsi jokin erityinen toive? Vai oletko epävarma siitä, mitä haluat? Mietitkö, mikä on sinulle sopivin malli? Onko sinulla jotain rajoitteita, mitä meidän olisi hyvä huomioida?

Soita meille, niin jutellaan heti! Lähetä viesti, niin vastaamme mahdollisimman pikaisesti! Voit varata ajan myös verkossa timma.fi

 

Nähdään pian!

Löydät meidät Liikuntakeskus Parkin yhteydestä. Tule rohkeasti tieltä pihaan, odotamme sinua heti oikealla talon päädyssä. Parkkipaikkamme on aina ilmainen. Pääset lähelle hyvin myös linja-autoilla 51i, 53K, 55 ja 55K, pysäkkimme on Ideapark/7803. Kävele silloin Ideaparkinkadulta Ruokosmetsänkadulle ja käänny heti oikealle Kaipionmäentielle.

 

Emmekö tapaakaan?

Jos et pääsekään sovittuna aikana, niin muistathan ilmoittaa siitä myös meille. Joku toinen voi odottaa kovasti peruutusaikaa, näin pystymme palvelemaan myös häntä. Mikäli et muista perua aikaasi ajoissa (muistuttelemme etukäteen varauksestasi) tai apua, jopa unohdat meidät, niin joudumme valitettavasti veloittamaan käyttämättömästä ajasta peruutusehtojen mukaisen korvauksen.

Puhelin

044 512 3731

 

Osoite
Kaipionmäentie 5
37570 Lempäälä


Y-tunnus 2975385-8

Nimi  
Sähköposti  
Viesti